Categorie Over de boerderij

Gedetailleerde beschrijving van de kersvarieteit Wonderful Cherry
Over de boerderij

Gedetailleerde beschrijving van de kersvarieteit Wonderful Cherry

De kruising van kers en zoete kers - Duke of Wonderful Cherry, die geliefd was bij veel tuiniers, werd verkregen dankzij het werk van de beroemde Oekraïense fokker Liliya Taranenko. Iedereen weet dat hybride rassen de beste eigenschappen van hun 'ouders' hebben. Dit artikel geeft een gedetailleerde beschrijving van alle positieve eigenschappen van de wonderkers, bespreekt de problemen en problemen die kunnen ontstaan ​​bij tuinders die besluiten deze boom te laten groeien.

Lees Verder
Over de boerderij

Hoe fruit thuis te drogen

Het drogen van fruit is een manier om de zomeroogst te behouden en voedingsstoffen te krijgen op elk moment van het jaar. Deze methode zorgt voor langdurige opslag van fruitvoorraden, het belangrijkste is om te weten hoe het fruit goed te drogen. Het fruit voorbereiden om te drogen Bereid rijp fruit, onrijp om te drogen moeilijker. Om te beginnen worden de grondstoffen gesorteerd, de beschadigde en lelijke vruchten worden geselecteerd.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe gedroogde kweepeer thuis te maken

Quince is een specifieke, Japanse vrucht die zelden rauw wordt gegeten. Het groeit in de zuidelijke regio's. De vrucht wordt gewaardeerd om zijn rijke samenstelling van vitamines, sporenelementen die nodig zijn voor het lichaam. Gedroogd of gedroogd fruit wordt gebruikt om huishoudelijke medicijnen, compotes, te bereiden. Ook toegevoegd aan vleesgerechten.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe appels voor de winter thuis te drogen (5 manieren)

Het drogen van appels wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste manieren om gezond fruit voor de winter te oogsten. In deze vorm behouden ze door de jaren heen al hun waardevolle sporenelementen en vitamines volledig. Thuis drogen kan zowel in natuurlijke omstandigheden als met behulp van speciale apparaten. Geoogste vruchten kunnen worden toegevoegd aan verschillende gerechten die mogen worden gegeten tijdens het vasten, tijdens het omgaan met obesitas of met de juiste voeding.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe champignons thuis te drogen (7 populaire manieren)

De oude Grieken wisten van de gunstige eigenschappen van champignons. Deze paddenstoel is rijk aan vitamines en mineralen en heeft tot op heden veel fans over de hele wereld. Warm, aangenaam om aan te raken, ruikende naar boskruiden en geurige naalden, verdiende hij met recht een plaats in uw mand. Van dit product kun je veel verschillende gerechten bereiden.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe gedroogde vruchten thuis te maken

De voordelen van sterk verrijkt droog fruit in de winter zijn moeilijk te overschatten. Ze zijn opgenomen in het dieet als een onafhankelijk gerecht, dat wordt gebruikt voor het bakken, gestoofd fruit en opwarmingsdranken. Als u goed droogt, kunt u vitamines en sporenelementen besparen. Gedroogd fruit is niet minderwaardig aan hun verse tegenhangers, terwijl ze thuis alleen kunnen worden gemaakt.
Lees Verder
Over de boerderij

4 manieren om de winter vitaminevoorbereiding van gedroogde en gedroogde persimmon in te slaan

Ongebruikelijk in een smaakonafhankelijke gerecht is een persimmon. Ze is dol op het gebruik van Japanse minnaressen bij het koken. In Korea wordt gedroogd fruit tot een stomp gemaakt met een zoete, samentrekkende smaak. Ook gedroogd en gedroogd fruit in andere landen van Azië, maar ook in de Kaukasus, bijvoorbeeld in Abchazië. In de vrucht blijven vitaminen en gunstige sporenelementen.
Lees Verder
Over de boerderij

Zoete gedroogde peer voor de winter

Peer, inclusief gedroogd - een opslagplaats van nuttige sporenelementen. Het bevat pectine, dat het niveau van cholesterol en suiker in het bloed normaliseert, vitamines van groep C en E, foliumzuur, cellulose, oplosbare en onoplosbare vezels. Vanwege enkele eigenaardigheden is het niet geschikt voor langdurige opslag, maar er zijn methoden die de levensduur van deze vrucht kunnen verlengen.
Lees Verder
Over de boerderij

4 recepten voor het bereiden van heerlijke gesuikerde courgette in een elektrische droger en niet alleen

Je kunt niet alleen gekonfijt fruit kopen in de winkel, maar ook je eigen huis maken van goedkope seizoensgebonden bessen, groenten en fruit. Weinig mensen weten dat er een recept bestaat voor hun bereiding van courgette in de droger. Dus huisvrouwen slaan hun groenten op voor de winter en behouden hun voedingswaarde volledig. Kenmerken van de bereiding van gekonfijt courgettesiroop voor courgette wordt op een speciale manier bereid, omdat deze groente neutraal is.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe gedroogde abrikozen thuis te koken in de droger en niet alleen

Transkaukasië, China, Iran en Centraal-Azië zijn al lang beroemd om de productie van gedroogde abrikozen. Abrikozen maken mensen gelukkig in de zomer, maar je kunt de aangename zoete smaak behouden tot de winter door thuis te drogen. Deze procedure is gebaseerd op het verwijderen van 80-90% van het vocht in de droger, waardoor microben hun vermogen om zich te reproduceren verliezen.
Lees Verder
Over de boerderij

4 manieren om heerlijke gedroogde worst te maken

Een van de meest populaire producten die op elke tafel aanwezig is, is worst. Er zijn veel recepten voor de voorbereiding. Als de huisvrouwen niet tevreden zijn met de producten die in de winkel worden verkocht, kun je zelf proberen een delicatesse te maken. Het blijkt lekker, voedzaam en aromatisch.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe gedroogde sinaasappelen thuis te maken (6 manieren)

Het gebruik van gedroogde vruchten en groenten is al lang bekend. Gedroogde of gedroogde sinaasappels worden gebruikt voor het decoreren van het bakken en het maken van cocktails. Citrus in deze vorm behoudt zijn smaak en aroma, zoetheid en lichte natuurlijke zuurheid. Gedroogde sinaasappelen profiteren van nieuwe eigenschappen.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe gedroogde granaatappel thuis te koken

Granaatappel is een smakelijke en gezonde vrucht, waarvan de schil veel helende eigenschappen heeft. Meestal meegenomen om ze weg te gooien. De schil is rijk aan vitamines en sporenelementen. De gunstige eigenschappen worden gebruikt voor medicinale en cosmetische doeleinden. Het maken van gedroogde granaatappel is gemakkelijk thuis als je de specificaties en methoden kent om het te drogen.
Lees Verder
Over de boerderij

7 snelle manieren om gedroogde paddenstoelen te oogsten

Ryzhiki behoort tot de eerste categorie paddestoelen. Ze kunnen worden geserveerd op verschillende manieren om te oogsten voor de winter. Bovendien wordt drogen niet allemaal gebruikt. Sommigen geloven dat het product na een dergelijk thermisch proces een zoete smaak heeft. Voor anderen is het daarentegen een interessante smaak van gedroogde paddenstoelen, waardoor u een gerecht van originaliteit kunt toevoegen.
Lees Verder
Over de boerderij

Hoe te maken en waar gedroogde mandarijnen te gebruiken

Het oog wordt meteen aangetrokken door feloranje bloemen op witte taartsuikerglazuur. Dit zijn gedroogde mandarijnen. Ze worden veel gebruikt bij het koken, voor het maken van compotes, als smaakmaker voor vleesgerechten. Ontwerpers hebben gebruik gevonden voor hen in het interieur, in de elementen van decor. Om dit fruit uit Zuidoost-Azië te drogen is genoeg voor iedereen.
Lees Verder
Загрузка...