Over de boerderij

Karakteristieken en beschrijving van tomatenras Pink Flamingo

Pin
Send
Share
Send
Send


Soms kun je van tuinders klachten horen over een bepaalde variëteit aan tomaten. Naar verluidt rechtvaardigt dit niet de hoop die is gevestigd, waardoor het helemaal niet gaat om wat er in de beschrijving wordt gezegd. En de aanbevelingen zijn goed, en er was geen fatsoenlijke oogst. Ze geven allemaal de schuld aan hun problemen op een groenteras, natuurlijke omstandigheden of iets anders, maar niemand geeft toe dat hij niet voldoende aandacht aan het gewas heeft besteed. Maar er zijn rassen die meer aandacht moeten krijgen, en Pink Flamingo wordt als een van deze beschouwd.

Beschrijving en kenmerken van tomaat Roze flamingo

Uitstekende cultuur, maar heeft zijn eigen vereisten voor zorg. rang medium vroegvoor de eerste oogst heb je iets minder dan vier maanden nodig.

Plant volgens kenmerk onbepaaldde hoogte van de struik is gemiddeld 120 centimeter. Tomatenras is perfect bestand tegen ziekten zoals Phytarium, Phusarium, tabaksmozaïekvirus.

Roze flamingotomaten kunnen worden gekweekt in broeikassen en in open bedden.

Fruit is een groot gemiddeld gewicht van 200 tot 400 gramVerschillende pruimvormige vormen. Tot zeven kilo tomaten kan worden geoogst van een vierkante meter grond. De variëteit is universeel, aanbevolen voor gebruik bij de bereiding van salades, heeft een uitstekende smaak.

Het gemiddelde gewicht van de vrucht van het ras is 200 - 400 gram

Tomaten hebben een goede presentatie, zijn goed getransporteerd en kunnen maximaal twee maanden meegaan. De fabriek is door zijn herkomst verplicht tot specialisten van selectie van Rusland, die het in 2000 heeft toegevoegd aan het rijksregister van de centrale regio van het land.

De voor- en nadelen van de variëteit

De volgende tekenen kunnen worden toegeschreven aan positieve eigenschappen:

  • vermogen om ziekten te weerstaan;
  • de zaden tot zes jaar kan het vermogen om te ontkiemen behouden;
  • uitstekende smaak.

Maar er zijn negatieve punten waarover afzonderlijk moet worden gezegd:

  • gewasopbrengst laat veel te wensen over;
  • rijp fruit vatbaar voor kraken;
  • de duur van ongunstige omstandigheden tolereren slechte tomaten.
Roze flamingo heeft een lage opbrengst

De beschrijving van de tomaten suggereert dat de plant nodig heeft stabiele temperatuur en vochtigheid. De struiken kunnen nog een korte tijd bestand zijn tegen de grillen van het weer, maar dit duurt niet lang.

Vereisten voor grond voor aanplant

Net als andere tomatenvariëteiten stelt Flamingo veel eisen aan de samenstelling van de bodem, dus je moet een perceel voor de bedden selecteren meest vruchtbaar. Anders is het nodig niet lui te zijn en de benodigde hoeveelheid kunstmestsamenstelling aan de samenstelling van de grond toe te voegen.

De grond moet gemakkelijk te onderscheiden zijn, en het zou geweldig zijn als wortels of peulvruchten hier eerder werden geteeld.

Zaaien regels

Plantmateriaal is noodzakelijk desinfecteren met een zwakke oplossing van kaliumpermanganaat. Soms gebruiken tuinders een zeepoplossing als desinfectie. Grond voor het zaaien verjaagt dergelijke composities en wordt vervolgens verwarmd tot een temperatuur die gelijk is aan vijfentwintig graden.

Tomatenzaad Roze Flamingo

Zaai moet in het midden van maart, de zaden verdiepen met twee centimeter en dezelfde afstand tussen hen laten. Na het planten moet de grond worden bewaterd, bedek de container met plasticfolie om de gewenste vochtigheidsgraad te creëren. Wanneer de eerste spruiten verschijnen, kan de film worden verwijderd.

Watergift wordt regelmatig uitgevoerd, maar niet te overvloedig. In het beginstadium van de groei mag de verlichting niet te fel zijn.

Het plukken van deze variëteit aan tomaten gebeurt zonder falen. Sprouts vormen een paar bladeren.

Transplantatie van tomaten in de volle grond

Overgeplant zaailingen in de grond in twee maanden, hebben georganiseerd voordat het verharden. In de regel valt deze periode in mei.

Overgroei van struiken is niet toegestaanbloeiende zaailingen kunnen niet worden geplant. Het is heel belangrijk dat de dreiging van nachtvorst voorbij is.

Plantage plantage zaailingen - "dertig tot zeventig" centimeter. Tussen de rijen wordt aanbevolen om een ​​lupil of alfalfa te planten. Van tijd tot tijd worden deze planten gemaaid, ze mulchen de nier.

Grade zorg

Besproeiing van tomatenplanten is uitsluitend noodzakelijk warm water in de ochtend of vóór zonsondergang.
Het voeren wordt twee weken na het verplanten van de zaailingen uitgevoerd met behulp van ammoniummeststoffen. Hierna worden nog drie keer dezelfde procedures voor het hele groeiseizoen uitgevoerd. De plant reageert goed op houtas en kippenmest.

Ervaren tuinders raden aan om struiken te vormen twee trunks, ze vastbinden om haringen te ondersteunen, waarvan de hoogte niet minder dan een meter is.

Het wordt aanbevolen om een ​​struik in twee stammen te vormen

Heesters tijdens de groeiperiode vormen een groot aantal stepsons, die onmiddellijk moeten worden verwijderd. Als dit advies wordt verwaarloosd, zullen de stengels van de struik lang en dun worden. Wanneer u een plant plakt, moeten enkele kwastjes worden verwijderd, zodat er niet meer dan vijf stukken op de struiken achterblijven. Hierdoor kan de plant grote tomaten vormen en een goede oogst geven.

Ziekten en hun preventie

Voor preventieve doeleinden zijn bedden met tomaten noodzakelijk. moet worden behandeld met chemische verbindingendie worden gekocht in gespecialiseerde winkels. Dit biedt de mogelijkheid om betrouwbare plantenbescherming tegen ziekten te creëren.

Oogst- en opslagregels

Met het begin van het herfstseizoen, kunt u beginnen met oogsten. In sommige gebieden duurt deze periode tot oktober.
Het oogsten van roze flamingo's kan worden gedaan met het begin van de herfst

Rijpe tomaten perfect getransporteerdOm deze reden, veel groeien ze te koop. Bovendien rijpen tomaten perfect bij kamertemperatuur, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd.

Cultuur is veeleisend om te groeien, maar het zal je altijd bedanken voor zijn veelzijdigheid. De smaak van tomaten is uitstekend, dus vers in het gebruik ervan zal een plezier zijn.

Bovendien worden tomaten een onmisbaar ingrediënt in veel salades en snacks. Hun grote omvang is geen belemmering om het gewas te behouden. Roze flamingo wordt niet aanbevolen voor tomatensap, omdat de kleur niet helder genoeg is.

Bekijk de video: Cartiez Over Ronnie Flex, Franse Karakteristieken en Perfectionisme (Augustus 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send