Over de boerderij

Gedetailleerde beschrijving en kenmerken van de variëteit van tomaat Roze wonder

Pin
Send
Share
Send
Send


Tuinders, die besloten een rozenwonderentomelie te laten groeien, zouden de beschrijving en kenmerken moeten kennen, evenals alle details voor de verzorging van dit ras. Met inachtneming van alle regels, kunt u een rijke oogst, smakelijke en gezonde groenten telen.

Beschrijving en kenmerken van het tomatenroze-wonder

 1. Het roze wonder is een ultra vroege hybride. De rijping van in de kas gekweekte vruchten komt op de 85ste dag na het planten. Buiten is de rijping afhankelijk van de klimatologische omstandigheden.
 2. Het Hybrid Pink-wonder wordt aanbevolen voor de teelt in alle regio's, zowel in de open grond als in gesloten ruimten.
 3. De struik groeit niet meer dan 80 cm in de open lucht en tot 110 cm wanneer hij onder een filmbedekking wordt gekweekt. De tomaat heeft een kousenband en pasynkovanii nodig.
 4. Helder - karmozijnrood, met een dunwandig fruit met een gewicht van ongeveer 250 gram.
 5. De variëteit is hoogproductief, met intensieve vruchtzetting, het is noodzakelijk om struiken te vormen. Elke borstel produceert maximaal 6 tomaten.
Tomaatfruit in sectie

Sterke en zwakke punten

Voordelen van een hybride:

 • Ultra vroeg
 • Hoge opbrengst
 • Uitstekende smaak
 • Bestand tegen verschillende ziekten

nadelen:

 • Het ras is niet geschikt voor conservering.
 • Heeft een korte houdbaarheid
Vruchtgewicht Roze wonder

Bodembewerking voor beplanting

Tomato Pink miracle kan worden gekweekt in open bedden en in kassen. Voor een eerdere oogst wordt aanbevolen om tomaten door zaailingen te planten. Voor het planten, is het noodzakelijk om de site en de grond zorgvuldig voor te bereiden. Wanneer ze in de frisse lucht worden gegroeid, zijn de bedden op een zonnige plek, beschermd tegen tocht.

Tomaten houden van voedzame en lichte grond. De beste voorlopers voor tomaten: uien, wortelen, kool en courgette. Maar waar de aubergines en aardappelen groeiden, zouden de zaailingen niet geplant moeten worden.

Het voorbereiden van de aarde op tomaten zou in het najaar moeten beginnen. Tijdens de winterperiode zal de aarde worden gevuld met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Wat is nodig om de bodem te maken voor de goede en gezonde ontwikkeling van de plant:

 • Kalk - wordt in de herfst toegevoegd en springt naar de zure grond. Het verzadigt de aarde met calcium en magnesium.
 • Bonemeal en fungiciden dragen 14 dagen vóór het verplanten bij.

Zaaien regels

Voordat u zaailingen begint te kweken, moet u de grond voorbereiden en de zaadbehandeling vóór het zaaien uitvoeren.

Presowing-behandeling bestaat uit:

 • Kalibratie - eliminatie van zaad van slechte kwaliteit
 • Desinfectie - behandeling met 1% kaliumpermanganaatoplossing

Zaden worden geplant in een voorbereide, vochtige en voedzame grond tot een diepte van 2-3 cm. Het zaadmateriaal wordt bedekt met een film en verwijderd op een warme en zonnige plaats. Bij het verschijnen van scheuten wordt de film verwijderd. Om te voorkomen dat zaailingen worden getrokken, worden ze op een lichte plek geplaatst. Met het verschijnen van 2-3 echte bladeren drijft de plant in aparte potten.

Om het wortelsysteem niet te beschadigen bij het verplanten van zaailingen, wordt het plukken van plukken uitgevoerd in veenpotten.

2 weken voor het uitstappen moeten de zaailingen worden gehard.

Pink Miracle Seeds

Transplantatie van tomaten in de volle grond

Geharde zaailingen worden in de volle grond getransplanteerd nadat de voorjaarsvorst is afgenomen, wanneer de luchttemperatuur stabiel blijft op +15 graden. Bij lage temperaturen stopt het wortelstelsel met ontwikkelen. Twee weken vóór de transplantatie wordt de aarde behandeld met preparaten die koper bevatten.

Mensen melden dat zodra de berkenbladeren bloeien, dit betekent dat de aarde is opgewarmd en dat u zaailingen op open bedden kunt planten.

In eerste instantie moeten jonge zaailingen bedekt worden met afdekmateriaal. Planten worden geplant op de leeftijd van 30 dagen. Zaailingen worden geplaatst in vooraf voorbereide en gemorste gaten op een afstand van 40 cm van elkaar in een schaakbordpatroon.

Geplant tomaten beter in de avond of bij bewolkt weer. Zaailingen worden begraven in 1/3 van de stam en worden onmiddellijk afgeworpen met warm water. De grond rond de struik werd aangezet en besprenkeld met mulch.

De mulchlaag moet minimaal 2 cm zijn.
Tomaten in de volle grond planten

Agrotehnika groeien

Tomaat Pink wonder in de zorg voor pretentieloze. Hij heeft alleen basisvereisten nodig:

 1. watering
 2. Onkruid losmaken en verwijderen
 3. Top dressing
 4. Een struik vormen
 5. Kousenband en stijl

watering

 1. Watergift wordt uitgevoerd met warm, bezonken water onder de struik, niet vallen op de bladeren en de stengel. Water geven is beter in de ochtend of avond.
 2. De eerste bewatering vindt slechts een week na ontscheping plaats.
 3. Gebrek aan water, evenals overstroming, is schadelijk voor tomaten.
 4. Na elke watergift is het noodzakelijk om de grond los te maken. Deze procedure wordt uitgevoerd om de vorming van een aardkorst te voorkomen.
Juiste besproeiingstomaten

Top dressing

 • De eerste voeding wordt 2 weken na het verplanten gemaakt naar een vaste plaats.
 • De tweede - in de bloeiperiode
 • De derde - tijdens de vorming van de vrucht

Als topdressing: Effecton, Agricola, Kemira Universal.

Vorming en kousenband

Vorm een ​​roze wondertomaat in 2-3 steel. Verwijder bij de bush alle stiefkinderen naar de eerste bloemenborstel.

Vanwege de grote hoeveelheid oogst, heeft de struik een kousenband nodig.

Zorg fouten

 1. Verdikte landing
 2. Niet-naleving van de vruchtwisseling
 3. overloop
 4. Late toepassing van meststoffen

Ziekten en hun preventie

Zoals elke hybride is het Roze Mirakel bestand tegen vele ziekten, maar preventie is noodzakelijk voor elke plant. Gedurende het gehele groeiseizoen worden tomaten bespoten met fungiciden. In de zuidelijke regio's wordt deze procedure uitgevoerd bij bewolkt en warm weer. In de noordelijke regio's - op het moment van de vorming van de eierstokken en om de 10 dagen.

Je kunt de struiken niet met dezelfde preparaten sproeien, omdat de schimmels en virussen zich snel aan de oplossing aanpassen.
Tomaten sproeien voor ziektepreventie

Hoe je de zaden van het ras Roze wonder voor planten volgend jaar krijgt

Bij het kweken van een hybride moet eraan worden herinnerd dat zaden van dergelijke variëteiten niet worden geoogst, omdat de verzamelde zaden een gewas kunnen opleveren dat niet strookt met de vorige. Verwerven zaad nodig van vertrouwde fabrikanten.

Bij het kopen heeft u nodig:

 1. Controleer de vervaldatum
 2. Pakket integriteit

Roze tomatenrassen bevatten grote hoeveelheden suiker. Wetenschappers hebben bewezen dat roze tomaten veel beter zijn dan rood of geel.

Pin
Send
Share
Send
Send