Over de boerderij

Aanwijzingen voor het gebruik van meststoffen voor komkommers en tomaten

Pin
Send
Share
Send
Send


Deze meststofsamenstelling is tegenwoordig erg populair. Het medicijn wordt gemakkelijk opgelost in water, wat bijdraagt ​​aan nuttige componenten om snel de plant binnen te gaan. Gezondheidsmeststof bestaat uit een uitgebalanceerde reeks chemische elementen, is optimaal voor tomaten, komkommers en andere planten. Elke korrel draagt ​​een grote hoeveelheid stoffen die het gewas helpen groeien en een gewas vormen. Het is noodzakelijk om de gezondheid te gebruiken volgens de instructies voor gebruik.

Samenstelling en kenmerken van de gezondheid van meststoffen

De volgende items zijn opgenomen in "Gezondheid":

 • Stikstof is de belangrijkste stof voor het plantenleven. Het bevindt zich in chlorofyl, dat fotosynthese verzorgt, deelneemt aan de vorming van eiwitmoleculen en de aanmaak van nieuwe weefsels;
 • fosfor - beïnvloedt de opname van voedingsstoffen, groei, bloei, fotosynthese;
 • Kalium - verbetert het metabolisme, verhoogt het waterniveau in de cellen, creëert in de cultuur van de beschermende eigenschappen van uitdroging en droogte. Beïnvloedt groei en rijping;
 • mangaan - verhoogt het niveau van ascorbinezuur en suiker, neemt deel aan het ademhalingsproces van culturen en fotosynthese;
 • ijzer - helpt chlorofyl te vormen, regelt fotosynthese. Met een tekort aan dit element, loopt de plant ver achter in groei;
Meststof Health Turbo Label
 • borium - verlaagt het aantal kale bloemen en de ongebloemde eierstok. Verhoogt het suiker- en zetmeelniveau. Wanneer het tekortschiet, de ontwikkeling van het wortelstelsel verstoord is, het gebladerte zijn vormen vervormt, krijgt de plant een onooglijk uiterlijk;
 • koper - is actief betrokken bij de regulering van water. De schaal van planten zonder dit element vervaagt en verliest de gewenste spanning. Zelfs bij overvloedig water geven, kunnen planten zonder koper verwelken;
 • zink - neemt deel aan de assimilatie en synthese van componenten voor groei, beïnvloedt de grootte en vorm van vruchten;
 • molybdeen - verbetert de groei van gewassen, verhoogt hun productiviteit. In staat om de nitraten in de cellen te vernietigen, om de vorming van eiwitten en aminozuren te ontwikkelen;
 • Kobalt - nodig voor planten die op sod-podzolic bodems worden gekweekt. Het helpt bij de teelt van aardappelen, erwten en komkommers.

De samenstelling van de meststof maakt het mogelijk om te doen zonder het mengen van meer eenvoudige voorbereidingen, bespaart u uw tijd. De volledige oplossing in water helpt elke plant om weldadige elementen snel te absorberen.

De oplossing wordt bereid in water dat is verwarmd tot dertig tot vijftig graden. Nadat hij hem de gelegenheid heeft gegeven om een ​​beetje af te koelen, wordt er water gegeven.
Gescheiden gezondheid

Voor- en nadelen

Ervaren tuinders zijn zich er goed van bewust dat het zonder speciale bemestingsformules eenvoudigweg niet realistisch is om gezonde zaailingen te krijgen van waaruit sterke struiken bezaaid met tomaten kunnen groeien. Voor dergelijke situaties is er een meststof Zraven, die zich onderscheidt door een aantal positieve tekens:

 • de samenstelling is in staat om verschillende eenvoudige meststoffen te vervangen;
 • het mist chloor, wat een gunstig effect heeft op de ontwikkeling van het wortelstelsel;
 • het mengsel bevat voedingsstoffen die nodig zijn voor het kweken van planten;
 • de aanwezigheid in Zdravnaya van natrium humate verbetert de fysieke kenmerken van de bodem, stimuleert het werk van micro-organismen en voorkomt dat andere schadelijke stoffen nitraten verzamelen;
 • volledige oplossing in water in slechts enkele minuten.
Gezondheid kan worden gebruikt als een preventieve maatregel en voor de behandeling van chlorose.
Chlorose van tomaten waartegen de gezondheid effectief is

Instructies voor gebruik

Om goede zaailingen te laten groeien, moet je Gezondheid toepassen.

Het is noodzakelijk om kiemen te voeden vanaf het moment dat ze twee of drie bladeren vormen. Vóór de procedure voor een paar dagen moeten de zaailingen worden bewaterd.

Kunststofverbruiksnelheden

Het beste is om het medicijn te verdunnen met een snelheid van 15 gram geld per emmer water van tien liter. Het wordt aanbevolen om een ​​paar gram ureum aan de oplossing toe te voegen. Watergift wordt uitgevoerd tot volledig vocht, na anderhalve week wordt de procedure herhaald.

Voor meer effect wordt ureum toegevoegd samen met gezondheid.

Beveiligingsmaatregelen bij het werken met de tool

Bij het verwerken van deze plant wordt het aanbevolen om uw handen te beschermen met rubberen handschoenen. Wanneer u klaar bent, moeten het gezicht en de handen worden gewassen met water en zeep. Opslag van het medicijn is georganiseerd in een droge kamer, afgesloten voor kinderen en huisdieren. Naast de chemische samenstelling van voedsel is het verboden om te houden.

Beoordelingen tuinmannen over kunstmest Gezondheid

Nina Sergeevna: in de lente in de kamers zijn alle vensterbanken bezet met dozen zaailingen. Ik steun haar met Healthcare, dat alle noodzakelijke componenten voor zaailingen bevat. Breng de oplossing tweemaal aan, verdun het poeder tot vijftien gram in een emmer water. De zaailing voelt geweldig. Ik gebruik de samenstelling en na het planten om de planten te helpen op een nieuwe plek te liggen.

Er is genoeg verpakking voor tien emmers water en het medicijn is niet te duur.

svetlana: mijn man en ik houden een perceel van tien hectare. Elk jaar groeien er fruit, groenten en bessen op. Uiteraard begint het seizoen met de voorbereiding van zaailingen. Sinds enkele jaren gebruiken we de Health Turbo als meststofsamenstelling. Het lost snel op in water, een emmer is genoeg voor vijftien gram. In de regel voeren we drie verbanden uit. Giet het medicijn bij de wortel, zodat het volledig wordt gebruikt door het wortelstelsel van planten. Ik geloof dat deze methode veel effectiever is dan alleen de planten water geven.

Gebruik van "gezondheid" voor het bewateren van tomaten

Molodkina Inna: De lente is een moeilijk seizoen voor tuiniers. Koop zaden en kunstmest ... voor de eerste keer probeerde Zdraven het. Tomaatzaailing zag er geweldig uit. Ik raad iedereen aan dit geweldige medicijn aan.

Sergey Petrov: zaailingen beginnen aan het einde van de winter te groeien. Voor haar goede groei met behulp van verschillende meststoffen. Dit jaar verkreeg Gezondheid. Het is perfect opgelost, bevat alle noodzakelijke componenten. Zaailingen begonnen onmiddellijk er anders uit te zien, werden sterker, werden groen. Hier kunt u de fabrikant van de verpakking op het medicijn adviseren om een ​​groter volume te gebruiken.

Galina Aleksandrovna: Voor een lange tijd bezig met de teelt van zaailingen voor commerciële doeleinden. Zorg is speciaal nodig, om niet vergeefs tijd en moeite te verspillen. Ik solliciteer als een topdressing Zdraven. Geen woorden - ik raad het aan alle tuiniers aan.

Veel tuinders vertellen met veel plezier over hun ervaring met het gebruik van gezondheid. Hiermee kunt u tomatenzaailingen en andere planten voeden. De scheuten zullen sterk zijn, hun schaduw zal felgroen zijn. En terwijl de volledige afwezigheid van chlorose, wat vooral belangrijk is!

Bekijk de video: TM18#34 : Mijn pottomaten, komkommers, aubergines en indeterminate tomaten. (Juni- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send