Over de boerderij

Kenmerken en beschrijving van een komkommervariant Far Eastern 27

Pin
Send
Share
Send
Send


Goed bewezen tijdens de teelt van gewassen zijn vooral populair bij tuinders. Een voorbeeld hiervan is de komkommer uit het Verre Oosten 27, goed verbouwd in veel huishoudenpercelen. De plant is perfect bestand tegen veranderingen in het weer en legt geen speciale eisen aan de luchtvochtigheid. Groente heeft een goede smaak en sappigheid, vormt de vrucht tot de herfst.

Beschrijving en kenmerken van de verscheidenheid aan komkommers Verre Oosten 27

Plant volgens kenmerk onbepaald, krachtige, vormt een groot aantal scheuten. Het blad is middelgroot, groen of donkergroen. Gemengde bloei.

Volgens de beschrijving zijn komkommers langwerpig, van een eleptische vorm, van een groene tint. Aan de zijkanten - lichte strepen. Hobbels zijn niet genoeg. De lengte van de groente bereikt tien -0 vijftien centimeter, gewicht - van honderd tot tweehonderd gram. De kwaliteit wordt aanbevolen voor vers gebruik en behoud.

Cultuur is voornamelijk in het Verre Oosten bestemd, maar wordt ook in andere regio's, waaronder zelfs de regio Moskou, geteeld.
Het gemiddelde gewicht van de vrucht van het ras - van 100 tot 200 gram

De voor- en nadelen van de variëteit

De belangrijkste positieve tekenen van cultuur zijn de volgende:

  • uitstekende overlevingskans op verschillende gebieden;
  • droogtetolerantielage eisen voor irrigatie;
  • krachtig wortelstelsel, gemakkelijk overleven;
  • weerstand tegen lage temperatuursomstandigheden;
  • het vermogen om valse meeldauw te weerstaan;
  • fruit op lange termijn;
  • het gemiddelde aantal bladeren, wat het oogsten vergemakkelijkt;
  • het vermogen om maximaal drie dagen op te slaan.

Als tekortkomingen genoteerd snelle vorming van kale bloemenaankomen en geel worden. Als u komkommers niet tijdig kiest, zijn ze niet genoeg voor zouten en inblikken.

Komkommertakken zijn verrijkt met stikstof, fosfor en kalium. Het wordt aanbevolen om de toppen in de grond te graven of ze te verbranden.

Vereisten voor grond voor aanplant

Te oordelen naar de beoordelingen van tuiniers, voor de teelt van deze komkommer variëteit vereist vruchtbare grond met neutrale zuurgraad. Grondwater mag niet te dicht bij het oppervlak komen. Het beste van alles, als uien op de bedden van komkommers of uien werden gekweekt.

Voor het planten moet de grond tijd hebben om op te warmen. tot 15 graden. Plaats moet worden verlicht, met bescherming tegen tocht.

Zaaien regels

Zaden van komkommer Verre Oosten 27

Groeiende komkommervariëteit hangt af van de klimatologische omstandigheden in de regio. Als het temperatuurregime dit toelaat, mogen de zaden in de volle grond worden geplant.

Maar de meerderheid van de tuinders geeft de voorkeur aan de zaailingmethode. Zaden worden gezaaid in kleine plantdozen. De zaaidiepte is twee centimeter. Na drie tot vier dagen kunnen de eerste spruiten worden waargenomen.

Zaaien op zaailingen uitgevoerd begin april. Zaailingen met een hoogte van vijftien tot twintig centimeter mogen zich verplaatsen naar een vaste plaats. In de meeste gevallen valt deze periode begin mei.

Zorg na het planten

Bij het gebruik van een rassadnogo-methode van het kweken van planten moet zorgen. zaailingen gevoed met minerale en natuurlijke meststoffen, gebruik en complexe middelen.

Zaailingen gekweekt onder kameromstandigheden hebben extra hoeveelheden kalium, stikstof, fosfor en andere componenten nodig.

Vloeibare verbandformuleringen worden in verschillende stadia gemaakt:

  • na bladvorming - de plant begint zich voor te bereiden op actieve groei, het proces van fotosynthese wordt versneld;
  • een paar dagen voordat een open bed wordt getransplanteerd - cultuur creëert een voorraad voedingsstoffen om de aanpassingsperiode gemakkelijker over te dragen. In de regel is een hoog percentage van de overleving van komkommerzaailingen verplicht tot een sterk wortelgestel.
Als voer kunt u complexe meststoffen gebruiken voor komkommers.
Het voeden van zaailingen, is het aanbevolen om de balans en snelheid van micro-elementen te observeren. Hun ontoereikende hoeveelheid zal de cultuur zwak maken, en de overmaat zal redenen creëren voor de snelle groei van groene massa.

De dichtheid van het planten van komkommers moet drie tot vier struiken per vierkante meter zijn.

Na ongeveer anderhalve maand kunt u de eerste oogst verwachten. Verre Oosten variëteit kan geven tot drie kilogram komkommers uit elk vierkant van de tuin. Maar deze plant moet regelmatig water geven, de grond in de bedden losmaken, de cultuur voeden.

Het wordt aanbevolen om water te geven verwarmd water vestigde zich overdag in een vat. Een keer per week en een half wordt tuinman geadviseerd om 1 liter mest of tien gram ureum opgelost in een emmer water te deponeren.

Ziekten en hun preventie

Afwisseling is tegengesteld aan valse meeldauw, maar kan pijnlijk zijn bacteriose of breuk. Ze kunnen de plant in elk stadium van de groei infecteren.

Om de cultuur maximaal tegen ziekten te beschermen, is het noodzakelijk het plantgoed aan een speciale training te onderwerpen, weken voordat je het in speciale oplossingen plant. Bovendien wordt tijdens de groei aanbevolen om de bedden te behandelen met speciale preparaten.

Oogst- en opslagregels

Er wordt aangenomen dat komkommers alleen 's nachts groeien. Na in de zon te zijn opgewarmd en voldoende vocht te hebben opgenomen, ontwikkelen groenten zich 's nachts actief.

Het plukken van komkommers moet twee keer per week worden uitgevoerd.

Vruchtvorming gaat door tot die dagen waarop de temperatuur 's nachts onder de vijftien graden Celsius daalt. Maar zodra het weer zich herstelt, begint het gewas weer op te lopen.

Vergroening moet worden uitgevoerd twee keer per weekterwijl ze groeien. Als u deze gebeurtenis negeert, zullen de komkommers groter worden en geel worden.

Groente wordt gebruikt voor zouten en inblikken. Als het vers is, kan het niet langer dan drie dagen worden bewaard in een koele, donkere kamer.

De plant wordt aanbevolen voor het kweken van zelfs beginnende hoveniers. Met minimale zorg kan de komkommerkweek zijn vruchten afwerpen zonder hoge eisen aan de zorg te stellen. Hieraan moet worden toegevoegd dat het bij het groeien nodig is struiken te vormen, de hoofdscheut te knijpen en de eerste orde na het vierde blad te schieten.

Bekijk de video: Kenmerken van slecht gezelschap, Sheikh Sulaymaan al-Ruhaylee (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send