Over de boerderij

Instructies voor het gebruik van het medicijn previkur energie

Pin
Send
Share
Send
Send


Previkur Energy - een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende gewassen om de verspreiding van schimmelziekten en bacteriële infecties tegen te gaan. Het kan worden toegepast in alle stadia van de vegetatieve groei van een plant: zowel tijdens het planten als tijdens de groei. Deze activiteiten dragen bij aan een verhoging van de opbrengst.

Betekent beschrijving

Deze tool is vervaardigd door het Duitse bedrijf Bayer Garden en bestaat uit twee componenten, propamacarb-hydrochloride en fosethylaluminium. Gekenmerkt door dit medicijn als een middel om fytopathogenen in de bodem te beheersen. Hij vecht ook met de veroorzaker van schimmelziekten - oomycetes.

De vorm van afgifte is een geconcentreerde vloeistof in verpakkingen van 10 ml tot 1 liter. Inhoud: propamocarb-530 gram per liter, fosethyl-310 gram per liter.

Deze tool kan worden gebruikt voor directe verwerking van de stengel en bladeren, met druppelbevloeiing van komkommers, evenals voor het verwerken van de plaats van opkomst van de stam van de grond.

Fles Previcur Energy Drug

Impact mechanismen

Het medicijn werkt op het celmembraan van schimmels, voorkomt de vorming ervan, vertraagt ​​de groei van mycelium aanzienlijk en vernietigt sporen. Daarnaast stimuleert het hulpmiddel de immuniteit van planten tegen bacteriën en schimmels, helpt het de wortel, stengels en bladeren te versterken.

Het gereedschap kan zich binnen de plant in alle richtingen verspreiden en bewegen, dankzij dit is het volledig verzadigd en kan het plantenorganisme schimmel- en bacterieziekten weerstaan. Binnen een uur gaat het medicijn naar alle delen en biedt het bescherming gedurende twee weken.

De aanwezigheid van resistentie of verslaving aan dit medicijn is praktisch niet waargenomenDit komt door het feit dat het schimmelcellen op verschillende manieren aantast door metabolische processen erin te remmen, en de planten zelf zijn onderworpen aan actie afhankelijk van de aanwezigheid van metabole processen daarin.

Verwerkingsfuncties

Wanneer u met de verwerking begint, moet u de instructies van de fabrikant van dit medicijn volgen, inclusief.

  1. Er wordt rekening gehouden met de bodem en luchtvochtigheid.
  2. Klimatologische omstandigheden.
  3. Gebruikte concentratiemiddelen.
  4. De mate waarin de geplante culturen zijn geïnfecteerd.
Verdunning van pre-energie-energie in water

Verwerkingsmethoden

De eerste behandeling vindt plaats onmiddellijk na de introductie van zaden in de grond. In deze situatie wordt het medicijn bewaterd. De tweede verwerking wordt uitgevoerd wanneer planten naar de locatie worden getransplanteerd. Dit helpt de zaailingen te versterken en verhoogt de weerstand tegen infecties. Na zeven dagen kunt u het opnieuw verwerken.

Alle volgende bewerkingen moeten na veertien dagen worden uitgevoerd, terwijl de oplossing de grond irrigeert op de plaats van de ontwikkeling van het wortelsysteem. In een situatie waarin plaatsen op de plant verschijnen, kunnen ze rechtstreeks worden behandeld met de schimmel door een schimmelinfectie.

Het geneesmiddel moet worden gemengd met water in de verhouding die door de fabrikant is opgegeven. De meest gebruikte: fungicide - tien milliliter, water - zes liter.

Vergeet niet dat dit hulpmiddel het best in natte grond kan worden gebruikt, dus het wordt goed opgenomen en bereikt de wortels van de plant sneller.
Sproeien van planten met een pre-energie energieproduct

Gebruiksaanwijzingen voor komkommers en andere gewassen

Deze tool kan voor verschillende installaties worden gebruikt:

  1. Groentegewassen: tomaten, komkommers, paprika's, aubergines en anderen. De werkoplossing wordt in de volgende verhoudingen bereid: dertig milliliter Pre-Quality Energy moet worden toegevoegd aan twintig liter water. De verwerking met deze oplossing moet worden gedaan nadat de zaden zijn geplant, waarna we na twee weken de zaailingen water geven en na het planten we ze opnieuw verwerken. Tijdens de groei van planten produceren ongeveer zes irrigaties met het medicijn om de twee weken.
  2. Aardappelen. De oplossing zal meer geconcentreerd zijn in tien liter water, en vijftig milliliter van het medicijn toevoegen. Planten worden om de twaalf dagen bespoten. Opgemerkt wordt dat een bepaald aantal aardappelrassen intolerantie voor het medicijn vertonen, dit manifesteert zich in het verschijnen van vlekken en de dood van bladeren. Hoe te handelen in een dergelijke situatie, is het het beste om de gevoeligheid van de aardappelen in uw omgeving op één enkele struik te controleren, hiervoor moet u het verwerken. En na een paar dagen om te verkennen, als er geen zichtbare wijzigingen zijn, kan deze tool op uw site worden toegepast.
  3. Kamerplanten en bloemen. De oplossing wordt bereid met een snelheid van zes milliliter geld per vier liter water. Als preventieve maatregel en voor de behandeling irrigeren ze de grond rond de planten, dit moet worden gedaan voordat de symptomen van de ziekte verdwijnen.

Beveiligingsmaatregelen bij het werken met Previkur Energy

Zoals u weet, zijn alle chemisch actieve stoffen onderverdeeld in klassen. Deze stof behoort tot klasse 3, dus als u ermee werkt, is het belangrijk dat u zich aan de volgende regels houdt: gebruik tijdens het werk een gasmasker, rubberen handschoenen, een overall, laarzen en een veiligheidsbril.

Vermijd ook contact met de oplossing op de huid en de slijmvliezen. Inademing van dampen van het medicijn kan chemische vergiftiging en brandwonden aan de bovenste luchtwegen veroorzaken. Als u deze stof op industriële schaal gebruikt, is het belangrijk om rekening te houden met aangrenzende gebieden.

1 liter fles van vorige energie
Het is noodzakelijk om te voorkomen dat het medicijn in vijvers en reservoirs terechtkomt, aangezien het hun flora en fauna kan aantasten, en negatieve effecten zullen worden waargenomen op bijenstallen en veehouderijbedrijven.

Daarom is het bij het verwerken van landbouwgrond belangrijk om aandacht te besteden aan de windroos, de aanwezigheid en richting van het grondwater, de locatie van drinkwaterbronnen. De beste container voor het fokken is van plastic, dus het medicijn reageert actief op metalen. Opslag wordt uitgevoerd in een gesloten container en op ontoegankelijke plaatsen.

Het gebruik van deze stof heeft al een voldoende gebruiksbasis, de positieve eigenschappen worden genoteerd, zowel voor de preventie van schimmelziekten als voor de behandeling ervan. Veel mensen merken het uitstekende effect op het versterken van de immuniteit van de planten zelf. We kunnen zeggen dat dit een innovatief product is.

Bekijk de video: Aansteken en Doven - Big Green Egg instructies (Juni- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send