Over de boerderij

Een gedetailleerde beschrijving van een druivenras van rozijn 342

Pin
Send
Share
Send
Send


Kishmish 342 is tegenwoordig erg populair. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk, de afwezigheid van zaden in de vrucht. De plant stelt geen speciale eisen aan de verzorging, bessen verschillen van uitstekende smaakgegevens en esthetische uitstraling. Verder meer beschrijving en kenmerken van de variëteit.

Kishmish-druivenrasomschrijving 342

De fabriek is door zijn oorsprong verplicht tot Hongaarse selectiespecialisten. Vruchtrijping begint vroeg: niet meer dan vier maanden verstrijken de ontbinding van de knoppen tot de eerste oogst. Kishmish gebruikte er verse, gedroogde rozijnen van. Het gemiddelde gewicht van een bos is vierhonderd tot zeshonderd gram.

Bossen kunnen zayumlivatsya op scheuten.

Druiven kunnen vers in de koelkast worden bewaard.

De oogstopbrengst is hoog, van elke struik die je kunt krijgen van twintig tot vijfentwintig kilo bessen. Vruchten zijn stabiel, maar overbelichte trossen op een plant moeten niet worden bewaard.

Raspberry druivenras 342 op een struik

Vruchten verdragen het transport perfect, behouden hun smaak en uiterlijk. De variëteit wordt zelfs voor babyvoeding aanbevolen.

Cultuur heeft een sterke kracht om scheuten te laten groeien. Om ze te dekken voor het begin van het winterseizoen, moet je hard werken, want de wijnstokken hebben een goede elasticiteit.

Kenmerken van bessen

Vruchten zijn kleine, afgeronde vormen, het gemiddelde gewicht varieert van twee tot drie gram. De huid is licht, geel, onder de zon krijgt een kleurtje. Het is vrij dun en zacht, het wordt zelfs niet gevoeld tijdens de maaltijd.

Het vlees is elastisch, de smaak is zoet, met kleine tonen van muscat. Het suikergehalte is negentien tot eenentwintig procent.

Raschishis 342 bessen close-up versus matchbox

Sterke en zwakke punten

Druivenplant heeft veel nuttige eigenschappen, waaronder:

 • snelle verzadigbaarheid treedt op;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • toxische ophopingen worden uit het lichaam verwijderd;
 • de ontwikkeling van tromboflebitis is uitgesloten;
 • zorgt voor een goed anti-aging effect;
 • verhoogd hemoglobine in het bloed;
 • vermindert het risico op atherosclerose.
Tegelijkertijd is de plant resistent tegen schimmelziekten, tolereert koude klimatologische omstandigheden, groeit in verschillende regio's, vereist geen speciale zorg.

Vruchten verdragen het transport en zijn goed bewaard gebleven.

Met alle voordelen zijn er negatieve punten:

 • eet geen druiven tot yazvennikam;
 • Het is gecontra-indiceerd voor gebruik door patiënten met pancreatitis en lijden aan galblaasaandoeningen;
 • het suikergehalte is zo hoog dat bessen mogen niet worden gegeten door diabetici;
 • Na het eten van de bessen, spoel je je mond met schoon water om negatieve effecten op de emaillaag van de tanden te voorkomen.
Rijpe sushi 342 die wachten om geplukt te worden

landing

Eerst moet je beslissen over de landingsplaats. Het moet goed worden verlicht door zonlicht, gelegen langs de muur van de hoofdstructuur, om te worden beschermd tegen tocht. Bij het planten wordt aanbevolen om zich 1 op 4 meter aan het schema te houden.

Het planten van zaailingen wordt uitgevoerd vanaf het midden tot het einde van het voorjaarsseizoen, als het warm weer is.

De put voor beplanting is tot zeventig centimeter diep voorbereid, ongeveer tachtig in omtrek. Aan de onderkant van de afwatering is gerangschikt, opgestapeld zandkussen, past een laag van grasland en humus. Zorg dat u de ondersteuningspeg installeert. Nu kun je een zaailing plaatsen en zijn wortelsysteem besprenkelen met aarde. Het planten wordt voltooid door water geven, waarvoor ten minste twintig liter water nodig is. Hoge zaailingen worden gesnoeid naar het tweede kijkgaatje.

Alleen geplant krentenboom zaailing 342

Zorg voor een jonge en volwassen wijnstok

In de toekomst zal het wijnbouwgewas irrigatie, loslaten van de bovenste laag van de aarde, verwijderen van onkruid, het inbrengen van meststofsamenstellingen, preventieve behandeling vereisen.

In het midden van het zomerseizoen moeten jonge wijnstokken worden behandeld voor ziekten en worden gevoed met meststoffen die voldoende fosfor en kalium bevatten.

Drie maanden na het planten wordt de bovenkant van de plant geknepen.

Er zijn geen speciale vereisten voor de teelt. Elk jaar wordt er gesnoeid voor zes tot tien ogen om compacte vormen van de struik te behouden. Om de opbrengst te verhogen, wordt het aanbevolen om een ​​speciale drug Gibberellin te gebruiken.

Voordeel brengt mulchgrond.

Eerste oogst op een drie jaar oude wijnstok

Fokkerijmethoden

Druivenstekken wortelen perfect. Bovendien kunnen druiven door vaccinaties worden vermeerderd.

Ziekten en plagen

Om planten tegen verschillende ziekten te beschermen, is het noodzakelijk om regelmatig preventieve behandelingen te organiseren. Vanwege de snelle rijping van bessen is dit druivenras bijna niet blootgesteld aan de ziekte van Oidium.

Bordeaux-vloeistof, die in april met struiken wordt besproeid, is uitstekend als een beschermend middel.

Bovendien helpt perfect snoeien de meeste ziekten te voorkomen. Gevaarlijk voor de plant wespen en horzels. Om uw gewas te beschermen, is het aangeraden om verschillende vallen en spuiten te gebruiken.

Van bijen geschikte behandeling met azijn, beroking van de wijnstokken met rook. Geen slechte hulp suikerstroop en chlorophos.

Een andere optie is om de clusters met gaas te omhullen. Maar tegelijkertijd bestaat het gevaar dat de bessen gaan rotten.

De ergste vijand van het ras - Mei kever

Oogst schade en mei kevers. Om de cultuur tegen hen te beschermen, moet je in de herfst de grond rond de wijnstokken graven. Er moet alleen op worden gelet dat het wortelstelsel van de struiken niet wordt beschadigd. Gelijktijdig met het graven, is het mogelijk om de grond te behandelen met insecticide middelen. Ze helpen met de aanval van de teek. Het is beladen met gevaar en bladworm. De vlinders zelf veroorzaken geen schade, maar hun rupsen kunnen bijna de hele wijngaard verwoesten. Als preventieve maatregel is het in de zomer noodzakelijk om chemische preparaten te sproeien.

De plant is geschikt om te worden gekweekt, zelfs in die gebieden waar de teelt van druivensoorten in eerste instantie als een zaak van nogal lastig en riskant wordt beschouwd. De pitloze bessen met vroege rijpingstijden verdienen de aandacht van tuinders in de middelste gordelregio's.

Bekijk de video: Why I Don't Want To Be A Tattoo Artist (Juni- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send