Over de boerderij

Gedetailleerde beschrijving van de monarch-druivensoort

Pin
Send
Share
Send
Send


Monarch-druif is een unieke variëteit die altijd zal verrassen met zijn aangename zoete smaak. Deze druivensoort wordt met succes gebruikt bij het maken van wijn, dankzij de verfijnde smaak. Beschrijving en kenmerken van de wijnstok en bessen worden hieronder weergegeven.

Beschrijving van de druivensoort Monarch

De monarch werd verkregen door de kardinaal- en talisman-druiven te kruisen door de beroemde moderne fokker E.G. Pavlovsky woont in het Krasnodar-gebied. Bij het kweken van het ras werd het genetische materiaal van verschillende variëteiten in de vorm van gemengd stuifmeel gebruikt. Stuifmeel verwerkte de stigma's van de oudervormen.

  • Не имеет иммунитета к фитопатологическим заболеваниям - мучнистая роса, оидиум
  • Если проводить обрезку во время цветения сильно осыпаются завязи, так же стоит не сажать растение на территории подверженной ветрам
  • Укрытие на зиму в регионах, где температура опускается ниже минус 20°С

Посадка растения

Plantendruiven moeten jaarlijks zaailingen zijn en kunnen ook uit zaad worden gekweekt. Maar dit is een lang proces en niet altijd succesvol.

Een plaats kiezen

Als de site al solanaceous, mierikswortel, maïs, sorrel, peterselie, clematis, calendula, enz. Heeft (gewascompatibiliteit door elkaar), dan mag je geen druiven ernaast planten.

Deze cultuur houdt van de zon en verdraagt ​​geen schaduw. Daarom is de zuid- of westkant van het perceel geschikt. De plaats die je moet kiezen beschermd tegen de wind.

  • Шпалерный способ
  • Полевой способ

С помощью шпалер можно регулировать высоту и ширину виноградника подходит для приусадебных участков.

Полевой способ говорит сам за себя, там тоже присутствую шпалеры. Но виноградники располагаются в длинный ряд, занимая огромные плантации. Высота не превышает 1,5 метра.

Растения при посадке должны располагаться более чем на 1 м друг от друга.

Уход

Verzorging van planten:

  1. Watergift wordt uitgevoerd afhankelijk van de klimatologische omstandigheden. Het is noodzakelijk om de toestand van de bodem en de plant te controleren, evenals een schema voor de bewatering op te stellen, waarbij ook rekening wordt gehouden met regenval.
  2. Toepassing van minerale meststoffen 4 keer per seizoen. Stikstof, fosfor, kalium in de lente; herhaal dan aan het begin van de jaren; kalium, fosfor aan het einde van de zomer; herhaal in de late herfst.
  3. Organische meststof onder de mulchlaag, twee keer in de lente, 2 keer in de zomer.
  4. Drie soorten trimmen: sanitair, aan het begin van de ontwikkeling - vorming en verjonging in de oude wijngaard.

Fokkerijmethoden

Voortplanting gebeurt vegetatief en generatief. Generatieve reproductie is de vorming van zaden. Vegetatieve reproductie met stekken en gelaagdheid.

Ook om duurzamere en sterkere planten te maken met behulp van de enting van het ene ras naar het andere. Zo kunnen bijvoorbeeld druiven met de beste smaak zich niet volledig ontwikkelen in droge zones. Om fruit goed te kunnen verdelen, moet het worden geënt op wilde druiven met een krachtiger paardensysteem.

Ziekten en plagen

De meest gevaarlijke ziekte voor druiven is echte meeldauw. Om het te bestrijden, zijn er chemische, biologische en folk-methoden die in kleine hoeveelheden kunnen worden gebruikt.

Wijngaardongedierte: Turkse skosar, tweejaarlijkse druifmot, druivensoorten, druivemeelworm, spint. Ongediertebestrijding is om te voldoen aan agronomische normen, indien nodig, het gebruik van biologische en chemische preparaten.

Hieruit moet worden geconcludeerd dat Monarch-druiven zijn gemakkelijk te kweken en hebben veel positieve eigenschappen.. Het is aanzienlijk moeilijk om met dit ras te werken omdat het niet regionaal is, vandaar de moeilijkheid om een ​​geschikte regio te kiezen.

Bekijk de video: Oog-aura, zoals een patiënt 'm ziet 2'46 (Juni- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send