Over de boerderij

Recepten wijn van Lydia-druiven thuis

Pin
Send
Share
Send
Send


Er wordt aangenomen dat het groeien van druiven in het tuinperceel moeilijk is. Deze mening heeft uitsluitend betrekking op exquise variëteiten, terwijl Lydia-druiven niet pretentieus zijn en een goede oogst opleveren. Zelfgemaakte wijn uit deze variëteit wordt zeer gewaardeerd om zijn uitstekende smaak. Speciale vaardigheden voor de bereiding van een zonnedrank zijn niet vereist. Dankzij het onderstaande materiaal is het gemakkelijk om dit thuis correct te doen.

De voordelen en schade van Lydia-druiven

Voor vintage gebruikte verschillende druivensoorten: Isabella, Cabernet, Taifi en anderen. Volgens de ervaring van binnenlandse wijnmakers, heeft Lydia de nodige kwaliteiten voor de productie van dessert, halfzoete of verrijkte zelfgemaakte wijn. De drank heeft geen uitstekende tonen, zoals blijkt uit een vrij uitgesproken, scherpe geur, die trouwens heel wat heeft. De smaak van zelfgemaakte wijn is zoet en zuur. Waarom kiezen voor deze variëteit voor wijnbereiding:

De rijpheid van deze variëteit valt in het midden van de herfst. Je moet oogsten wanneer het droog is, er mag geen vocht en dauw druppels op de bessen. Om kwaliteitsnectar te maken, wordt het aanbevolen om te wachten op volledige rijpheid, dan zullen de bessen rood, sappig en suikerachtig zijn. Direct voor de verwerking worden de grondstoffen voor de drank uitgezocht, gesorteerd op beschadigd en onrijp fruit.

Alcoholhoudende dranken op elk moment in de vraag naar zelfgemaakte druiven. Elke wijnmaker heeft een andere smaak van wijn - Het hangt af van de plaats waar druiven groeien, recept en technologie. Met behulp van de onderstaande opties kunt u met uw eigen handen een uitstekend alcoholisch product maken met een uitstekende afwerking thuis.

Klassieke zelfgemaakte wijn drinken

Het recept bevat slechts twee hoofdcomponenten:

  • druiven - 30 kg;
  • suiker - 9 kg.
нужно будет выждать больше времени, чтобы он отстоялся.

подмороженный виноград необходимо снять с гроздей до того момента пока он растает.

далее сырье давят, сок сливают в емкость, куда добавляют винные дрожжи. их количество зависит от рецептуры производителя.  поместить емкости в теплое место, как только дрожжи начнут бродить - высыпать сахар. обычно этот процесс занимает 2-3 дня. установить водяной затвор и отправить в темное место до окончания брожения на 40-50 дней.

вино, приготовленное в домашних условиях из лидии, многие считают напитком истинных гурманов. благодаря полезной подборке и опыту виноделов приготовить его может каждый, у кого есть желание. путем проб и последующих дегустаций, можно приготовить изумительное по вкусу вино.

Смотрите видео: Trump Hates Den Helder (Augustus 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send